Vrei să fii înaintea competiției?

Află cum afacerea ta poate fi îmbunătățită folosind metode validate pe piață.
Automatizează procesele
Atrage clienți
Maximizează ROI
 

Alătură-te companiilor viitorului

97% dintre proprietarii de afaceri cred că ChatGPT va ajuta la dezvoltarea afacerii lor
Peste 60% dintre proprietarii de afaceri cred că AI va îmbunătăți relațiile cu clienții
Peste 60% dintre proprietarii de afaceri spun că AI va crește productivitatea
Aproximativ jumătate dintre organizații văd beneficiile utilizării AI pentru automatizarea afacerii lor
35% dintre companii au raportat utilizarea AI în afacerile lor, iar un procent adițional de 42% au raportat că explorează AI pentru a fi integrat in afacerea lor
AI ajută companiile să abordeze deficitul de forță de muncă și de competențe prin automatizarea sarcinilor repetitive. 30% dintre profesioniștii IT la nivel global spun că angajații din organizația lor economisesc deja timp cu ajutorul noilor softuri și unelte de AI și automatizare
71% dintre companii spun că AI este considerat un subiect important la nivelul conducerii executive.
89% dintre respondenți se așteaptă ca AI să genereze beneficii prin optimizarea operațiunilor companiilor lor în viitor.
57% dintre companii se așteaptă ca AI să aibă un impact mare sau foarte mare asupra domeniilor de afaceri care sunt “total necunoscute companiei astăzi”.
AI constituie pilonul afacerilor moderne. Astăzi, AI nu mai reprezintă doar un avantaj competitiv, ci a devenit o componentă la fel de importantă precum au fost internetul și social media. Firmele care nu îmbrățișează puterea AI riscă să fie lăsate în urmă într-un peisaj care se schimbă rapid. Noi credem în puterea AI de a accelera operațiunile, de a îmbunătăți eficiența și de a transforma modul în care afacerile funcționează.

Ioan Solovastru

CEO Moonlysoft

Rămâi în fața competiției tale